Quadlock

Quadlock ofereix diferents suports, fundes i altres accessoris per millorar la connectivitat sobre la moto.

Quadlock disposa de diferents suports que garanteixen la màxima fixació i seguretat, tant per manillar com per a la columna de direcció o el retrovisor, fabricats en alumini mecanitzat CNC anoditzat negre i amb ferratges d’acer inoxidable negre.

Compten amb pany patentat de doble tapa, que garanteix la seguretat del telèfon o GPS, i el seu muntatge és notablement senzill i intuïtiu.

Poden adquirir-se a través del web oficial de BIHR i el seu preu varia depenent del tipus: des de 39,99 € (IVA inclòs), en el cas del suport per mirall retrovisor, fins a 79,99 € (IVA inclòs) si parlem del suport per a la columna de direcció, passant pels 69,99 € (IVA inclòs) del suport per manillar.

Dins del catàleg de la firma, també destaquen les fundas per a smartphone específiques per als principals models del mercat.

Aquestes, juntament amb els protectors de pantalla, garanteixen un plus de seguretat per al dispositiu.

Així mateix, es poden trobar diferents cables USB, com Cable impermeable en angle recte per al carregador sense fil QUAD LOCK, amb un índex d’impermeabilitat IP66, per al seu ús independentment de les condicions climàtiques, i carregadors.

La Base de càrrega sense fil QUAD LOCK MAG. Aquest coixinet de càrrega, amb base d’alumini negre mecanitzat, es pot transportar amb facilitat i permet carregar diferents dispositius com ara el telèfon o els cascos, sempre que siguin compatibles.

Un acompanyant perfecte per als viatges, que es pot adquirir a la web oficial de BIHR per un preu de 69,99 € (IVA inclòs). Per a més informació entra a www.mybihr.com