Quarta prova Trial de Nens

Celebrada la quarta prova de Trial de Nens a Esplugues de Llobregat.

El Moto Club Esplugues ha estat l’encarregat d’organitzar la quarta cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens.

La prova s’ha dut a terme aquest passat diumenge, 20 març, al Pont d’Esplugues, un dels escenaris habituals d’aquesta competició.

Els 36 joves pilots que han pres part a la cursa han hagut de superar unes zones marcades pel desnivell i els obstacles en forma de troncs.

Pel que fa als resultats del dia, Quim Estalló, de la categoria Iniciació, ha firmat una gran actuació. El pilot del Club Esportiu Trialers Penedès ha completat la prova sense cometre cap penalització. La segona posició del podi ha estat per a Enzo Serrano, amb sis penalitzacions, mentre que Nil Ibáñez ha fet tercer, amb set penalitzacions.

Farners Fontdevila ha dominat de dalt a baix la categoria Aleví. La corredora del Moto Club Vall del Ges ha finalitzat la cursa amb un resultat pràcticament impecable. Fontdevila ha sumat únicament quatre penalitzacions, setze menys que la segona classificada, Vinyet Estalló. El top tres de la categoria Aleví l’ha completat Jan Vila.

Una de les categories que ha presentat major dificultat ha estat Aleví+8 Elèctrica. Jou Becerra ha estat el guanyador amb 44 punts, tres menys que el segon classificat, Jared Ibáñez. El podi l’ha completat Llàtzer Cañellas.

Grau Franch ha estat el vencedor d’una renyida categoria Aleví+8 Benzina. El pilot del Moto Club Baix Berguedà ha vençut la prova in extremis, gràcies als tres punts de penalització sumats per Pau Giralt a l’última zona que han capgirat la classificació. D’aquesta manera, Grau Franch s’ha enfilat fins a la primera posició del podi, amb 14 punts, Pau Giralt ha fet segon, amb 15 punts, i Lluc Gómez ha completat el top tres amb 18 punts.

Pel que fa a la categoria Base, Otger Martí s’ha endut el triomf gràcies a una cursa molt sòlida. El corredor del Moto Club Piera Scan ha sumat 20 punts. Gael Hernández ha fet segon, amb 24 punts, mentre que Nico Rodríguez ha completat les posicions d’honor amb 26 punts.

Finalment, a la categoria Promo, Àlex Pifarré s’ha imposat a Genís Forns en un final de cursa d’allò més emocionant. Pifarré ha vençut per només un punt de diferència (14 a 15) per sobre de Forns. El top tres de la categoria l’ha completat Oriol Garcia, amb 38 punts.

Cal destacar, també, la cursa de Marc Esteve, el qual ha competit encasellat dins de la categoria Oberta.

La propera cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens tindrà lloc el 10 d’abril a Almenar.