REUNIÓ KTM

La reunió KTM se celebrarà del 2 al 5 de novembre al Parcmotor de Castellolí.

L’activitat central de l’esdeveniment serà la celebració de la VIII Reunió KTM Adventure, tota una referència de qualitat.

La ruta inclourà variants pensades perquè cada participant pugui treure el màxim profit del seu model de moto a la seva elecció.

Incloent com a novetat la total diferenciació de la ruta Street i la ruta Trail Offroad oberta als usuaris de models Adventure i també 690 Enduro.

Aquest any a més s’inclourà la primera edició de la Reunió KTM Street, amb una completa ruta adreçada a tots els usuaris de qualsevol model KTM Street.

Proves de nous models Street

Els dies previs a la reunió KTM, les portes del circuit Parcmotor de Castellolí estaran obertes a tothom per poder provar tota la gamma de models KTM Street en una petita ruta per carretera amb guies de la marca, prèvia cita concertada amb dades de contacte facilitarem més endavant.

Track Experience/ Track Day

L’últim dia (diumenge 05 de novembre), s’oferirà l’experiència de rodar al circuit amb dues variants.

Una adreçada a tots aquells que vulguin experimentar per primera vegada aquesta sensació i oberta a tots els models de moto KTM  (tanda de 20 minuts) i una altra pensada per a més experts, i exclusiva per a models KTM Street, organitzada en diferents tandes segons el nivell de pilotatge (dia complet al circuit).

DATES I ACTIVITATS

  • Dijous, 02 de novembre – Prova models KTM (prèvia reserva)
  • Divendres, 03 de novembre – Prova models KTM (prèvia reserva) – Inscripcions REUNIÓ
  • Dissabte, 04 de novembre – VIII Reunió Adventure – I Reunió KTM Street
  • Diumenge, 05 de novembre – Track Experience (1 tanda de 20 minuts) – Track Day (Dia complet al circuit)