Rider of the Month de Brixton

Brixton dóna veu als usuaris de la marca amb la iniciativa Rider of the Month, amb la idea de compartir les millors experiències sobre dues rodes.

Brixton a més de treballar constantment en el desenvolupament de producte, a través d’una aposta continuada per la innovació i l’escolta activa, volen que els amants de les motos i, concretament, de les Brixton siguin protagonistes també de portes fora.

Així sorgeix la iniciativa Rider of the Month. Aquesta iniciativa fa temps activa, han participat usuaris que acaben d’estrenar-se al món de les dues rodes, altres que hi han crescut, viatgers nòmades, urbanites… En el que tots coincideixen és que la moto els transmet llibertat, emoció , independència i connexió.

Unes paraules amb què Brixton se sent enormement identificada. Entre aquests testimonis, que a més permeten fer-se una idea de com és d’extensa la comunitat Brixton, es poden conèixer emocionants experiències, com el viatge d’Eric, de 40 anys, propietari d’una Felsberg 125, per la coneguda ‘Tail of the Dragon’ , entre Tennessee i Carolina del Nord (Estats Units). O l’aventura de Joss, de 30 anys i propietària d’una Cromwell 125, pel sud-oest de França. 700 quilòmetres de ruta en tres dies amb una 125, dormint a la intempèrie i recuperant així l’estil de vida de centenars de motards clàssics, el qual tornarà a reprendre en el proper viatge pels Pirineus francesos.

A través d’aquestes petites entrevistes a usuaris corrents, Brixton no només aconsegueix convertir-los en protagonistes, sinó que mostra la versatilitat de les seves motos: perfectes per al dia a dia, per a viatges llargs i per a plans bojos, d’aquells que queden gravats per sempre a la memòria.

Ser el ‘Pilot del Mes’ de Brixton és molt senzill i està obert a tots els usuaris que posseeixin una moto de la marca. Només cal enviar un correu electrònic a marketing@brixton-motorcycles.com, on explicar l’experiència amb la signatura, donant resposta a preguntes com “què Brixton tens i què és el que més t’agrada d’ella?”, “quina ha estat la teva major aventura sobre ella?” o “quin és el lloc més llunyà on has anat amb ella?”. Els motoristes escollits compten amb un post a l’Instagram oficial de la marca austríaca i amb la seva pròpia entrada a la secció de notícies de la web, on, a més del seu testimoni, s’inclouen fotos i els diferents perfils de xarxes socials.