Royal Enfield 2a victòria a Flat Track

Royal Enfield reforça el seu poder a la pista de Flat Track amb la seva segona victòria consecutiva al campionat.

Royal Enfield va celebrar la seva primera victòria consecutiva al campionat el cap de setmana passat, assegurant una vegada més els dos primers llocs del podi a la classe DTRA Twins. El pilot professional Gary Birtwistle i el pilot de desenvolupament de fàbrica Paul Young van entrar a la ronda final de les sèries amb el campionat ja assegurat per a Royal Enfield per Birtwistle, acabant la temporada amb una sorprenent marca de 7 victòries consecutives.

La classificació del campionat es va decidir en una cursa al final de la temporada. Les curses van consistir en dos grups que van enfrontar-se a 3 eliminatòries cadascun, seguides d’una final; amb el sorteig separant els companys d’equip, Birtwistle i Young.

Els pilots de Royal Enfield es van obrir pas a les seves eliminatòries respectives per finalment trobar-se cara a cara en l’enfrontament final. Birtwistle va poder triar la posició de carrera a la graella, gràcies a una actuació impressionant a les eliminatòries, triant la línia exterior. Tots dos pilots van fer una bona sortida, però Birtwistle es va avançar lleugerament al segon revolt, Young va continuar trepitjant-li els talons a la sortida dels revolts durant les primeres 5 voltes fins que Birtwistle va aconseguir distanciar-se a la volta sis i creuar la meta en primer lloc i celebrar la seva victòria al Campionat.

L’aposta de Royal Enfield a les carreres de base ha augmentat molt en els darrers anys, especialment al món de les carreres de flat track. Els equips a classe premier Twins amb la sèrie DTRA (Dirt Track Riders Association) i USA AFT (American Flat Track) del Regne Unit, juntament amb l’establiment de les escoles de flat track “Slide Schools” fan que l’esport sigui més accessible per a principiants als Estats Units i Europa: la història amb prou feines ha començat.