Salvador “Tato” Prat nou President de la FCM

La Junta Electoral, en reunió celebrada el divendres 10 de juny de 2022, ha nomenat Salvador “Tato” Prat Lebrero, Terrassa 30/11/1963, com a nou President de la FCM.

Salvador Prat ha tingut sempre un estret lligam amb el món del motociclisme. Com a pilot, va destacar principalment en la disciplina de l’enduro, participant en competicions d’àmbit català, nacional i internacional, des de finals dels anys 70 fins a principis dels anys 90. Posteriorment, va practicar una de les seves altres grans passions, el trial.

A mitjans dels anys 90, Salvador Prat va iniciar-se en l’organització d’esdeveniments motociclistes, sempre de la mà del seu club, el Moto Club Terrassa, el qual ha presidit els darrers quatre anys. El seu interès en l’organització de curses el va dur, més endavant, a exercir de comissari FIM.

Pel que fa al vessant professional, el nou president de la Federació Catalana de Motociclisme compta amb una dilatada trajectòria com a empresari del sector esportiu.

Salvador Prat afronta amb il·lusió aquest nou repte: “És un gran orgull representar el motociclisme català, un esport que m’ho ha donat tot com a professional i també com a pilot. Els objectius principals de la nova junta són: a nivell esportiu, potenciar l’esport base a través dels representants provincials; augmentar la participació femenina a les curses; fomentar els esdeveniments de mototurisme i lluitar per uns Campionats de Catalunya nets i sostenibles. Voldria agrair la bona tasca realitzada per la junta sortint, especialment el president, Josep Maria Mañé, que deixa una FCM cohesionada i amb ganes de treballar per nous objectius”.