Scooter elèctric Yamaha NEO’s

El nou scooter elèctric Yamaha NEO’s: moto oficial del Zurich Marató Barcelona.

El nou scooter elèctric Yamaha NEO’s presentat el mes de març passat, arriba per primera cop al nostre país amb un apassionant repte per davant, ser la moto oficial d’una de les maratons més importants a nivell nacional i internacional; la Zurich Marató Barcelona que se celebrarà el proper 8 de maig.

Amb el seu habitual recorregut de 42 quilòmetres la Mataró de Barcelona recorre els principals carrers i alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat, sortint des de la Font Màgica de Montjuïc, passant pel monument a Colom, la Sagrada Família i l’Arc de Triomf entre altres, sent una de les maratons més populars i atractives del calendari internacional.

La mobilitat urbana amb vehicle elèctric és el futur de les grans ciutats europees i per això Yamaha fa una decidida aposta per cobrir aquesta creixent demanda d’usuaris que necessiten un vehicle lleuger, eficient, àgil i pràctic per moure’s pel centre de les ciutats , però sobretot d’una manera més sostenible. Per ser Barcelona una de les capitals europees amb més volum de motocicletes per habitant, Yamaha ha triat aquesta ciutat per presentar el nou Yamaha NEO’s.

El nou NEO és el vehicle ideal per donar suport a una prova de running d’aquestes característiques. El seu pes reduït, la mida dels pneumàtics i en definitiva la seva enorme maniobrabilitat permetran als pilots moure’s de forma àgil pel recorregut de la marató. També per als participants és el vehicle ideal, ja que la seva mida reduïda i el seu silenciós funcionament permet que els pilots de suport es puguin moure de forma eficient i sostenible sense entorpir la marxa dels corredors.

Aquesta col·laboració entre Yamaha i la Marató de Barcelona s’estendrà durant 3 anys comptant amb el scooter NEO’s com a principal vehicle de suport.

Per conèixer el nou scooter NEO’s pots consultar el següent link: https://www.yamaha-motor.eu/es/es/products/scooters/urban-mobility/explore.neo-s-2022/