Sensacions d’Iván Cervantes a la Baja Aragón

Escoltem les sensacions d’Iván Cervantes pilotant la Triumph Tiger 900 a la Baja Aragón del 2022.

La participació d’Iván Cervantes a la Baja Aragón 2022 tenia un objectiu molt definit: gaudir de la moto i obtenir el màxim rendiment a la Tiger 900 Rally Pro.

La combinació de motociclete i pilot no només permetia estar per davant de les motocicletes més lleugeres preparades específicament sino assolir l’onzena posició en la classificació final i guanya la categoria Trail.

“Tornar a una cursa com la Baja Aragón amb aquestes característiques i amb aquest pòster de pilots, per a mi significa tornar a estar en el Top ”, diu Cervantes, que afegeix que no podia trobar una millor moto per participar en la Baja Aragón per demostrar tota el seu potencial.

“Ser aquí és molt gratificant per a mi”, continua el pilot de Cambrils, que abans de la carrera va afirmar que “moments abans de sortir en una competició d’aquestes característiques, òbviament no et diré que no em poso nerviós perquè t’enganyaria. Els nervis existeixen, però intento centrar-me al màxim, concentrar-me al màxim amb el que serà la cursa i … 3, 2, 1, gas.

“Per a ell i el Triumph Baja Racing Team, l’objectiu era clar: “lluitar per estar el mes endavant possible amb les 450cc. La nostra moto, és una Trail de 900cc, és una mica més pesada que la resta de les motocicletes, però té altres virtuts com la potència, els cavalls, té molt bona tracció i, una molt bona base per aquests tipus de curses ”.