Superbikes Barcelona Motorfest 2024

Ja a la venda les primeres entrades pel Superbikes Barcelona Motorfest 2024 al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Avui s’ha posat a la venda el primer pack d’entrades del Superbikes Barcelona Motorfest que se celebrarà el cap de setmana previ a Setmana Santa (22, 23 i 24 de març).

L’esdeveniment tindrà com a gran atractiu la celebració del Pirelli Catalunya Round, segona prova de la temporada 2024 del Mundial de Superbike i primera cita europea pel campionat.

Aquest primer pack està limitat a 500 abonaments. Inclou entrada general de 3 dies amb accés a pàdoc a més de poder realitzar el pitwalk del dissabte tarda (passeig pel pitlane on els pilots signen autògrafs i es fan selfies amb els espectadors).

El preu d’aquest abonament de 3 dies és de 49,90€ per adults, i de 19,90€ en les entrades Júnior, per joves entre 8 i 12 anys. Els menors de 0 a 7 anys disposaran d’entrada de franc.

Els 500 abonaments també permetran l’entrada gratuïta al test que realitzarà el Mundial de Superbike el divendres 15 de març al mateix Circuit.

Aquesta pre-venda d’abonaments s’avança a la sortida de la resta d’entrades, que s’anunciaran a finals de gener, així com una agenda completa de les activitats a celebrar durant el Superbikes Barcelona Motorfest.

Superbikes Barcelona Motorfest: entrades amb molt més que curses

Sota el nom Superbikes Barcelona Motorfest, el promotor esportiu GEMOCAT juntament amb el Circuit de Barcelona-Catalunya posen en marxa un nou esdeveniment que inaugurarà el calendari de proves internacional en el recinte.

El Motorfest serà una gran festa del motor amb caràcter familiar. Durant el cap de setmana, a més de viure les emocionants curses del Mundial de Superbikes, els aficionats podran gaudir d’activitats lúdiques infantils i d’oci, música, experiències gastronòmiques i del món del motor dins de les mateixes instal·lacions del Circuit.

Entrades a www.circuit.cat