Ténéré 700 World Rally

Yamaha presenta la nova Ténéré 700 World Rally, una veritable trail d’aventura per recórrer el món.

La Ténéré 700 World Rally ve vestida amb els colors de guerra de Yamaha França com la moto que portava Stéphane Peterhansel el 1993.

Com a equipament de Ral·li, tenim les supensions Kayaba de llarg recorregut i gamma alta, doble dipòsit de combustible de 23 l muntat als laterals, una fuita de titani exclusiva Akrapovič, seient pla específic de 2 peces, a més d’una instrumentació TFT en color de 5 polzades amb connectivitat per a smartphone, ABS activable entre modes i un amortidor de direcció ajustable Öhlins.

Doble dipòsit de combustible de 23 litres muntat lateralment

La moto ve equipada amb un doble dipòsit de 23 litres de nou desenvolupament, pensat per a la competició.

La major part del combustible s’ubica a la part inferior, amb l’objectiu de centralitzar les masses i millorar-ne l’agilitat.

Forquilla del davant KYB de 43 mm d’alta gamma

La forquilla del davant KYB de 43 mm amb ampolles de color negre és totalment ajustable en precàrrega i amortiment en compressió i extensió. Amb els seus 230 mm de recorregut té tot el necessari per enfrontar-se als terrenys offroad més exigents.

Amortidor del darrere d’alumini amb dipòsit separat

L’amortidor del darrere ajustable compta amb un cos d’alumini de qualitat de competició amb dipòsit separat.Proporciona un recorregut de 220 mm a la roda del darrere.

Amortidor de direcció ajustable Öhlins

Aquest amortidor de direcció disposa de 18 ajustaments diferents augmentant la confiança i capacitat de control.

ABS activable en tres modes

L’ABS disposa de 3 maneres d’actuació perquè el pilot pugui decidir quin és el que li convé més en tot moment.

Amb el mode 1 activa per complet l’ABS a les dues rodes, la qual cosa és obligatòria per llei a les vies públiques. En el mode 2 l’activa a la roda davantera i el desactiva a la roda del darrere, cosa que aporta al pilot més confiança en pistes. Per al mode 3 desactiva completament l’ABS per conduir per terra.

L´arribada d´aquest model als concessionaris oficials Yamaha està prevista per al mes de juny. El seu preu de venda a Espanya serà de 14.299€.