Ténéré Spirit Expérience 2023

Yamaha presenta Ténéré Spirit Experience 2023: L’aventura de Rally Raid definitiva per a qualsevol propietari d’una Ténéré.

Yamaha es compromet en cos i ànima a garantir que tots els pilots tinguin l’oportunitat de gaudir al màxim de la seva Ténéré en situacions de conducció molt diverses.

Per al 2023, Yamaha presenta la nova i exclusiva Ténéré Spirit Experience, en què els propietaris de la Ténéré poden unir-se a alguns dels esdeveniments de Rally Raid més famosos del món amb l’equip Yamaha World Raid oficial Team.

Un total de 20 clients i les seves motocicletes seran transportats al Ral·li Raid de la seva elecció, on seguiran tant la ruta real com una ruta paral·lela a la dels participants a la cursa i conviuran cada nit al campament amb l’equip de competició.

Per a molts pilots, aquesta serà una experiència única a la vida que no oblidaran mai i, perquè no, despertar el seu desig de competir en aquests Rally Raid en el futur. Ténéré Spirit Experience està dirigida per l’antic campió d’Enduro i director del Dakar Racing Team, Marc Bourgeois, a través de la seva empresa MBSM. A la competició, hi poden participar els propietaris d’una Yamaha Ténéré que vulguin viure aventures a un altre nivell i provar el veritable sabor del Ral·li Raid sense la intensa pressió de la competició, a més de gaudir de la bellesa dels paisatges.

Un paquet complet de principi a fi:

La Ténéré Spirit Experience és un paquet integral que està dissenyat per cobrir tots els aspectes de la preparació, els vols, el transport de les motos i la participació al Rally Raid triat pel client. Abans de l’esdeveniment, cada pilot pot optar per anar a un centre de formació Ténéré* per rebre classes de pilotatge o de navegació, i MBSM s’encarregarà de tota la resta de principi a fi, incloses les sessions informatives diàries prèvies a l’esdeveniment, la logística , l’assistència tècnica, la instal·lació del localitzador GPS, els esmorzars i els sopars, i el campament.

Adequada pels models Ténéré estàndard:

Els clients participaran amb la seva pròpia màquina als esdeveniments de la Ténéré Spirit Experience, però no s’han de preocupar de fer moltes modificacions. Abans de la cursa, els tècnics de MBSM instal·laran a totes les motos rodes i pneumàtics especials, a més de l’equipament de navegació i, en alguns casos, la Ténéré del participant també haurà d’equipar-se amb un dipòsit de combustible addicional per a esdeveniments específics.

Calendari Ténéré Spirit Experience:

La Ténéré Spirit Experience de 2023 inclou quatre de les proves més famoses del calendari de Rally Raid, començant pel Morocco Desert Challenge a l’abril, seguit del Hellas Rally al maig. Després de la pausa estival, la Ténéré Spirit Experience i el Ténéré World Raid Team continuen amb Transanatolia al setembre i conclouen amb el Tunisia Desert Challenge a l’octubre.

Els pilots de la Ténéré Spirit Experience compartiran campament amb els pilots del Ténéré World Raid Team; Alessandro Botturi i Pol Tarrès, que competiran en proves seleccionades, i també hi haurà pilots convidats d’alt nivell que s’uniran a diverses curses.

*Centres de formació Ténéré de MBSM: Els centres Ténéré de MBSM, situats a França i el Marroc, estan pensats per als pilots que volen complementar la seva formació off-road i millorar els seus coneixements de navegació. MBSM comptarà amb dos centres Ténéré situats a França i al Marroc. Hi ha estructures similars a altres països europeus. Per a més informació, posa’t en contacte amb el teu concessionari oficial Yamaha més proper.

Si vols més informació sobre la Ténéré Spirit Experience i els centres de formació Ténéré de MBSM, visita el lloc web de MBSM: https://tenere-spirit-experience.com/