Texans de moto Racered

RACERED els texans de moto amb la màxima seguretat i capaços d’aguantar amb comoditat tota una jornada.

RACERED ha estat capaç en els seus texans de moto de combinar les virtuts dels diferents tipus de peces de roba en uns “jeans premium 2×1”.

Precisament, la recerca de la comoditat, combinada amb la màxima seguretat i disseny a les peces de moto formen part de l’ADN de RACERED gràcies a les inquietuds del seu fundador, Fabrizio Talini. Aquest expilot d’enduro amb una dilatada experiència al món de la moda ha estat capaç de portar tota la tecnologia tèxtil a les peces premium per a motoristes.

D’aquesta manera, els Raptor AAA i Nevada AAA per a home i Lady Stranger AAA per a dona es converteixen en els aliats perfectes per vestir diàriament amb estil i comoditat durant hores, a diferència d’altres pantalons tècnics. I en posar-nos als comandaments de la moto, no només és possible seguir gaudint d’aquestes virtuts sinó que a més a més rodaràs amb la seguretat i confiança que només les millors certificacions poden atorgar.

Els pantalons RACERED compten amb la homologació CE de nivell AAA gràcies al fet que han superat amb escreix els requisits dels tests més alts de resistència davant l’abrasió, impacte i esquinçament, oferint així el màxim nivell de seguretat. A més, durant tot el procés de producció intervenen els millors enginyers tèxtils per aportar no només la més alta qualitat, sinó també una cura en el disseny, patronatge i confecció artesanal que permeten oferir un fit perfecte que s’adapti i senti bé a la figura de cada pilot. Alhora, això es tradueix en confort a tots els nivells, tant a sobre de la moto com quan se’n baixa.

Els pantalons de la firma transalpina presenten una silueta i tall italià que fan que el vaquer quedi més entallat a la cama del pilot alhora que ofereixen una major llibertat de moviments gràcies a una acurada i estudiada fabricació que va des de la selecció de les millors fibres, fins a l’acabat final, passant per tot un minuciós procés de producció.

Per si no n’hi hagués prou, la tecnologia utilitzada en les proteccions, que són fàcilment accessibles i extraïbles, permet una flexibilitat contínua però sense deixar d’adquirir ràpidament la rigidesa necessària en cas d’impacte, per atorgar la màxima protecció i comoditat durant tot el dia.