Thruxton Final Edition

Triumph presenta l’exclusiva Thruxton Final Edition que s’acomiada amb el 2024 amb la producció de les seves últimes unitats.

Triumph Motorcycles posa punt final al 2024 a la producció de la Thruxton i ho fa amb la Thruxton Final Edition en edició limitada.

La Triumph Thruxton Final Edition pren com a base la Thruxton RS i arriba com una autèntica joia per als col·leccionistes.

La Thruxton Final Edition és el màxim exponent de la saga i llueix un exclusiu esquema de pintura metàl·lica Competition Green amb el logotip tradicional de Triumph.

Un disseny que es completa amb les línies daurades pintades a mà al dipòsit i la tapa del seient i la firma de l’artista artesà.

Fidel a l’essència de la firma britànica, tots i cadascun dels detalls d’aquest disseny estan cuidats amb minuciositat.

Un exemple són els elegants panells laterals i els parafangs, d’un negre brillant que contrasta amb l’intens verd.

Les tapes del motor i la culata, que ara presenten recobriment negre d’acabat en pols i les llantes premium anoditzades en negre.

A més, la Thruxton Final Edition manté totes les senyes d’identitat de la RS: el seient tipus bala, la corretja del dipòsit, el tap del mateix d’estil Monza en acer inoxidable raspallat, el basculant d’alumini anoditzat, els estreps esportius i els semi -manillars.

Com a accessori destacat i únic per a la Final Edition, juntament amb els més de 80 accessoris originals Triumph específics per a aquest model, també està disponible el carenat frontal pintat en Competition Green per combinar a la perfecció amb l’esquema de color d’aquesta edició limitada.

Reserves Els qui vulguin adquirir la Triumph Thruxton Final Edition ja poden fer la seva reserva a través dels concessionaris oficials de la marca a tot el món.

Aquesta edició exclusiva es lliurarà al juliol de 2024 juntament amb un certificat d’autenticitat marcat amb el número de bastidor (VIN) de cada unitat i signat per l’equip de disseny de la Thruxton 1200 i per Nick Bloor, Director Executiu de Triumph, així com amb una exclusiva insígnia de motor ‘Final Edition’, sobre un fons amb gràfics a joc amb el model i emmarcada en daurat.

El preu final d’aquesta joia és de 18.995 €.