Tiger 900 Aragón Edition

La Triumph Tiger 900 Aragón Edition és un model especial per celebrar la victòria d’Iván Cervantes en aquesta prova.

Triumph celebra aquesta victòria tan especial amb el llançament de la Tiger 900 Aragó Edition i la Tiger 900 GT Aragó Edition.

Els dos models Tiger 900 Aragó Edition ofereixen:

  • L’impressionant parell màxim de 87 Nm a 7.250 rpm del seu motor tricilíndric ‘T-Plane’ amb el seu ja característic ordre d’encesa 1-3-2, que es completa amb un embragatge assistit anti-rebot per oferir un contundent i eficaç rendiment.
  • Un lleuger xassís modular format per una estructura enreixada amb el subxassís d’alumini cargolat.
  • Equip de frens de primer nivell amb les pinces Brembo Stylema®.
  • Unes suspensions d’altes prestacions que són clau en el maneig d’ambdós models: forquilla invertida Marzocchi de 45mm totalment ajustable i amortidor del darrere amb ajustament electrònic de la precàrrega i l’extensió en el cas de la GT Aragó Edition; mentre que la Ral·li Aragó Edition equipa suspensions Showa totalment ajustables manualment, amb un recorregut de 240mm davant i 230mm darrere, especialment posades a punt per oferir un major rendiment en off-road.
  • 5 o 6 maneres de conducció, segons el model, que ajusten la resposta de l’accelerador i la configuració de l’ABS i el control de tracció optimitzats per a corbes de manera que el motorista tingui el màxim control en qualsevol situació.
  • A més, s’inclouen de sèrie en ambdues Aragó Edition les defenses baixes per protegir el motor, mentre que el model Rally equipa també les defenses altes per protegir el dipòsit de benzina i completar l’estètica definitiva.

DISSENY EXCLUSIU

Aquestes edicions són especials també pels seus nous esquemes de color frescos, que reflecteixen el toc agressiu i l’actitud competitiva de les carreres.

La Tiger 900 Ral·li Aragó es vesteix amb el mateix esquema de pintura tricolor que va ser la sensació del pàdoc de la Baixa Aragó 2022.

Combina el Matt Phantom Black, el Matt Graphite i el Crystal White amb cridaners detalls a Racing Yellow, així com un nou i exclusiu disseny bitò dels seients.

Per la seva banda, la Tiger 900 GT Aragó segueix el mateix exemple, amb detalls únics de Triumph Tiger i Aragó Edition.

A més d’un nou i més fresc disseny dels seients en dos colors, destaca especialment pel seu esquema combinant el Diable Red, el Matt Phantom Black i el Crystal White.

Tots dos models són limitables a l’A2 i comencen a comercialitzar-se a Espanya de manera immediata amb uns preus molt competitius: 15.995 € per a la Tiger 900 GT Aragó i 16.595 € per a la Tiger 900 Ral·li Aragó.