Top Case d’alumini Trekker Alaska 56

El top case d´alumini TREKKER ALASKA 56 completa un trio perfecte per als més viatgers.

El top case Trekker Alaska 56 està fabricat en alumini natural i equipat amb el sistema de fixació MONOKEY®, que permet utilitzar una única clau per pany, obertura i desenganxament de la graella. A més, és compatible amb totes les graelles Monokey, excepte les dotades de contacte per al kit de llum de stop. Així mateix, equipa sistema WIRELEASE®, de manera que el seu desenganxament es realitza girant una palanca externa, dotada d’un sistema amb cable patentat i ubicada directament sota el pany Security Lock.

Per facilitar l’acoblament de més equipatge sense sacrificar l’estil, el top case compta amb quatre passacorreies integrats en l’estructura monolítica de la tapa. D’altra banda, les dues nanses de la part del darrere incorporen els tancaments robustos de la tapa, cosa que es tradueix en la possibilitat d’augmentar l’obertura sense l’ús de cables de retenció i mantenint-se fixa. A més, el TREKKER ALASKA 56 està preparat per fixar el respatller.

Aquest bagul superior, a més de permetre’t portar fins a 10 kg d’equipatge, garanteix la seguretat fins a les condicions de conducció més difícils. Per això, equipa reblons, dotes de juntes i segellats amb silicona, que asseguren l’estanqueïtat, i ganxos integrats a l’interior, per mantenir fix l’equipatge tant a la tapa com al fons.

El top case TREKKER ALASKA 56, combinable amb les maletes laterals TREKKER ALASKA 36, està disponible en alumini natural o negre per 429 € PVPR (IVA Inc.).