Torna la Yamaha R7 Cup 2023

Arriba la segona edició de la Yamaha R7 Cup després de l’èxit de la temporada passada.

La Yamaha R7 Cup 2023 escalfa motors per a la seva segona edició després del notable èxit obtingut a la primera campanya de la iniciativa de la marca japonesa a Espanya. El certamen està pensat perquè qualsevol aficionat al món de la competició pugui experimentar de primera mà què se sent en córrer en circuits de màxim renom amb la Yamaha YZF-R7 equipada amb el kit GYTR.

L’objectiu de Yamaha España és que qualsevol aficionat que tingui aquesta Super Sport al seu garatge pugui viure les emocions de la competició a la seva pròpia pell, gaudir de l’asfalt de cinc circuits especials i enfrontar-se amb altres pilots amateur en cinc caps de setmanes repartits d’abril a setembre. Tot això dins del pàdoc d’algunes curses dels tres campionats més rellevants; Campionat d´Espanya de Superbikes, Copa d´Espanya i Campionat Mediterrani.

El calendari de la segona temporada comptarà amb un esdeveniment més, ja que s’hi ha afegit el mític circuit portuguès d’Estoril. A cadascuna de les cinc cites es disputaran dues mànegues, per la qual cosa els participants gaudiran de la competició en 10 curses apassionants i intenses. L’acció arrencarà a l’espectacular circuit de Motorland Aragó a mitjans d’abril, abans de posar rumb a Estoril al juny. Els pilots s´encaminaran a Alcarràs dues setmanes després i gaudiran de Cartagena a principis d´agost. L’última cita es disputarà al començament de setembre a Navarra.

Els tres primers pilots al final de la competició monomarca per a amateurs tindran l’oportunitat única de participar a la R7 Superfinale, on s’enfrontaran als millors de tot Europa, procedents de les seves respectives copes nacionals. Allà competiran per endur-se a casa una Yamaha YZF-R7 com a recompensa.

El principal requisit per participar és ser major de 16 anys, i en aquesta nova edició com a novetat encara que no es disposi d’una Yamaha R7, hi ha l’opció de llogar-la per disputar la temporada de la R7 Cup. A més, per a aquells que disposin d’una R7 en propietat i vulguin desinstal·lar el kit GYTR de la seva unitat al final del campionat, podran triar si fer-ho per tornar a circular per carretera o mantenir-lo per participar a l’edició del 2024.

Yamaha España repartirà premis en cada cursa i quatre es retransmetran en directe per streaming. Els interessats a participar-hi poden trobar més informació i inscriure’s a: https://www.yamaha-motor.eu/es/es/experiences/r7-cup/

Calendari provisional de la Yamaha R7 Cup 2023:

  • 15 i 16 d’abril – Circuit de MotorLand Aragó
  • 10 i 11 de juny – Circuit d’Estoril
  • 22 i 23 de juliol – Circuit d’Alcarràs
  • 5 i 6 d’agost – Circuit de Cartagena
  • 2 i 3 de setembre – Circuit de Navarra