Triumph MX 250cc

La nova Triumph MX 250cc entra per la porta gran del Coliseum de Los Ángeles.

La marca britànica va escollir la final del Campionat del Món de SuperMotocross, disputada aquest dissabte 23 de setembre al Memorial Coliseum de Los Ángeles per enlluernar el gran públic amb la nova Triumph MX 250cc.

L’esperada nova MX britànica amb especificacions de sèrie va saltar a la sorra enmig d’un gran esclat de pirotècnia de la mà de Jeff ‘Six Time’ Stanton.

A Jeff se li va sumar ‘The G.O.A.T’, Ricky Carmichael, als comandaments d’una moto amb components de més especificacions.

Després de la seva aparició amb la moto, Ricky Carmichael va dir: “Estic molt feliç de mostrar, per fi, els fans en què hem estat treballant durant els últims 4 anys. La moto va genial, és ràpida i llueix increïble. Estic molt satisfet amb el que hem aconseguit i estic desitjant que puguem compartir tots els detalls el 28 de novembre”.

Per la seva banda, Jeff Stanton va afegir: “El Coliseum és un lloc especial per a mi i tornar aquí als comandaments de la Triumph és un veritable honor. Els nous gràfics no s’assemblen a res del que hi ha pel pàdoc i donen a la moto un look realment esmolat i característic que crec que encantarà els amants d’aquest esport”.

Finalment, les pantalles gegants col·locades al voltant de l’estadi van confirmar que la presentació de la nova moto tindrà lloc el proper 28 de novembre de 2023.