Triumph Spring Launch

Triumph Spring Launch: la cita que no et pots perdre.

Triumph vol tornar a celebrar aquestes reunions que van caure en l’oblit amb la pandèmia. Aquests moments en què gaudir d’interminables xerrades sobre motos, corbes o rutes al millor dels ambients tornen a les nostres vides el proper dijous 23 de març a les 19.00 gràcies al Triumph Spring Launch.

Ja és hora d’arrencar la primavera amb magnificència i per això, tots els concessionaris Triumph d’Espanya estan preparant una vetllada molt especial en què un dels assistents es portarà al seu garatge una muntura britànica.

Tot aquell que acudeixi mostrant la seva invitació a qualsevol de les festes que se celebraran de manera simultània a tota la xarxa de concessionaris oficials, podrà descobrir en persona els últims models de la marca, passar una bona estona i comprovar si sap més que ningú sobre Triumph amb un divertit concurs en directe.

El repte posarà a prova tant l’agilitat mental com els coneixements sobre Triumph d’aquells participants que es registrin per assistir al Triumph Spring Launch, així que potser és el moment de començar a preparar-se per tenir més possibilitats de guanyar.

No en va, qui aconsegueixi el primer lloc de la classificació, amb el major nombre de respostes encertades en menys temps, rebrà com a premi una Triumph, a triar entre la nova Street Triple 765 R, la polivalent Tiger Sport 660 o la irresistible Trident 660 durant un període de 6 mesos.

Per poder assistir només cal accedir a la pàgina triumphspringlaunch.com i registrar-se a l’esdeveniment del concessionari Triumph més proper. D’aquesta senzilla forma, l’usuari rebrà el passi gratuït i intransferible per accedir a la festa i poder participar en el repte que té preparat la firma britànica.

Però compte, perquè qui vulgui viure aquest esdeveniment tan especial haurà d’afanyar-se, ja que les invitacions estan limitades segons l’aforament de cada concessionari i cal que els acompanyants també es registrin per poder accedir a la festa i participar en el repte.