Vallsur celebra Pingüinos 2023 amb una exposició de motos i una exhibició d’acrobàcies

Amb motiu de la concentració motera Pingüinos, Vallsur se suma a les celebracions de l’edició XL i organitza una exposició de motos clàssiques i antigues, així com una gran exhibició de salts i acrobàcies.

Amb motiu de la concentració motera Pingüinos, la cita més important de l’hivern a nivell internacional per als aficionats a les motos, Vallsur se suma a les celebracions de l’edició XL de Pingüins i organitza una exposició de motos clàssiques i antigues, així com una gran exhibició de salts i acrobàcies, per a tots els amants de les dues rodes que acudeixin a la festa motard per excel·lència.

L’exposició de motos tindrà lloc des del dia 10 i fins al 21 de gener, i estarà composta per més de 30 motos úniques, on destaquen peces antigues, clàssiques, scooter clàssics, i novetats per a l’any 2023. Cal destacar que durant la celebració de Pingüinos el passat any 2022, l’exposició de motos de Vallsur va rebre un total de 250.000 visites i degut al gran èxit d’acollida, es va allargar la mostra durant 20 dies.

Aquest any es podran trobar motos com la icònica Bultaco de 1979 o la MV Augusta de 1956; també Ducati de 1961, Guzzi de 1936, Montesa de 1966 o motos Vespa amb sidecar de 1958, entre altres relíquies. Una àmplia mostra on es podrà admirar el treball de restauració i conservació d’aquestes grans joies, algunes amb més de 60 anys d’antiguitat, que han estat cedides pel Museu d’Esguevillas, així com per col·leccionistes particulars i nous models de concessionaris.

A més, el dissabte 14 de gener, els pilots Maikel Melero, Pedro Moreno i Greg Rowbottom, realitzaran una exhibició de MX Free Style i Stunt a les 18 hores al pàrquing exterior del centre comercial val·lisoletà. Un espectacle de salts, acrobàcies a l’aire i aterratges, gràcies al domini magistral de la moto.

Les inscripcions per participar en aquesta edició de Pingüinos també es podran realitzar a Vallsur els dies 2, 3 i 4 de gener, en horari d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, a la planta baixa, al costat de la recepció del centre comercial .

Programació Pingüinos 2023 a Vallsur

  • Exposició de motos clàssiques i antigues: Del 10 al 21 de gener, en l’horari habitual del centre comercial. Planta baixa i primera.
  • Exhibició de salts freestyle i stunt: 14 de gener a les 18 hores, al pàrquing exterior de Zorrilla.
  • Estand d’inscripcions: 2, 3 i 4 de gener d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores. A la planta baixa, al costat d’Olibher.