VESPA 946 CELEBRA EL SEU ANIVERSARI AMB UNA EDICIÓ ESPECIAL DEDICADA A L’ANY DEL CONILL

Aquesta és la primera col·lecció Vespa 946 d’una sèrie que abastarà 12 anys.

L’inici d’un nou any lunar ens porta no només l’entusiasme del renaixement i l’alegria de la primavera, sinó també la iconografia d’un nou animal de referència per a l’horòscop. El 22 de gener de 2023 es dóna la benvinguda a l’any del conill, símbol i presagi de pau, benestar i respecte pel passat.

La Vespa 946 10° Aniversari, dedicada a l’any del conill, s’editarà en una sèrie limitada i numerada de 1.000 exemplars. Aquesta serà només la primera etapa d’un projecte important que s’allargarà durant els propers 12 anys i que suposarà la introducció d’una nova edició anual cada any, inspirada en l’animal horòscop lunar d’aquell any.

Des del seu debut el 2013, la Vespa 946 s’ha consolidat com l’arquetip de la Vespa del demà, que interpreta els valors que han fet de Vespa una icona global alhora que li injecta un esperit contemporani i una actitud avançada. Es tracta d’una obra mestra de fabricació italiana, que ara s’ha convertit en una autèntica peça de col·leccionisme, prenent forma en una línia de producció dedicada que s’assembla més a un taller d’alta costura que a qualsevol altra cosa. Aquesta versió especial s’emet amb una reelaboració del clàssic verd Vespa, per simbolitzar l’amor per la diversió, la alegria i la natura típics dels nascuts sota aquest signe. La silueta estilitzada d’un conill es veu al cos.

Tots els detalls de la Vespa 946 10° Anniversario estan fets amb un acabat brunyit refinat amb reflexos càlids, mentre que el selló doble entapissat és de color negre amb costures brunyides i està cosit a mà amb agulla i fil, igual que les empunyadures.

Més detalls estaran disponibles a www.vespa.com a partir del 22 de gener de 2023.