Vídeo d’Antoine Meo amb la DesertX a Erzbergrodeo

Ducati presenta un vídeo amb la gesta d’Antoine Meo pilotant la DesertX a Erzbergrodeo.

Ducati celebra l’èxit d’Antoine Meo sobre la DesertX amb un vídeo que il·lustra la preparació, les sensacions del pilot i el cap de setmana viscut pels homes de Borgo Panigale a la prova de la mina de ferro d’Àustria.

La DesertX pilotada pel múltiple campió mundial d’Enduro i Campió Europeu de Supercross, Antoine Meo, va guanyar l’Iron Road Prolog a l’Erzbergrodeo.

Meo, que ha abraçat el projecte DesertX des del seu inici, convertint-se en el seu ambaixador, també va participar a la cursa paral·lela Mitas Rocket Ride, acabant quart a la general i primer entre les motocicletes de dos cilindres.

L’Iron Road Prolog és la competició en què participen els més de 1200 pilots inscrits per al “Rodeo” per qualificar per a l’esdeveniment final.

Dividida en dues tandes, es desenvolupa en una pujada ultraràpida (més de 600 metres de desnivell durant 13,5 km) on competeixen motos mono i bicilíndriques i que, gràcies a la seva espectacularitat, s’ha convertit amb els anys en una de les curses més disputades i esperades de l’esdeveniment.

Antoine Meo, amb la DesertX, va registrar un temps de 10’51″376, obtenint el primer lloc a la categoria de bicilíndriques.

El vídeo il·lustra amb espectaculars i emocionants imatges el crescendo d’emocions i adrenalina del cap de setmana, culminant amb la consagració a l’Iron Road Prolog sobre el rapidíssim camí de ripi de la mina.