Vine a la Tribuna Roja a Jerez

Vine a la Tribuna Roja a Jerez de la Frontera després d’un any 2022 ple d’èxits.

Després d’un històric 2022 per a la marca de Borgo Panigale i els Ducatistes de tot el món, aconseguint la Triple Corona de MotoGP, no t’has de perdre el carismàtic GP d’Espanya al Circuit de Jerez Ángel Nieto.

La incorporació d’Enea Bastianini com a company de Pecco Bagnaia és una de les novetats per al Campionat de MotoGP 2023, que segur que vibrarem tots amb emoció. La Grada Roja Ducati estarà plena de fans de les motos de Borgo Panigale, Jorge Martín i tots els pilots del Ducati Lenovo Team.

L’espectacular ubicació de la Tribuna Ducati se situa al primer revolt, Expo 92, a tribuna C2, i al costat de la porta d’accés núm. 1. El Gran Premi de MotoGP a Jerez de la Frontera se celebrarà del 28 al 30 d’abril, i donarem suport a tots els pilots incondicionalment.

Adquireix les entrades de Grada Roja amb les millors condicions aquí https://ticketsducati.com/

La Tribuna Ducati no només us ofereix una gran ubicació i el millor ambient Ducati, també et regala serveis exclusius addicionals.

  • Kit Tribuna Ducati amb samarreta i gorra
  • Millor preu, fins al 28 de febrer 2023

Aconsegueix la teva entrada amb tots els seus serveis i despeses d’enviament incloses per 101€ per a adults, o 61€ per a tiquets de nen a https://www.ducati.com/es/es/editorial/tribuna-ducati-espana-2023

També a través de la Xarxa de Venedors Autoritzats a https://www.ducati.com/es/es/dealers

Els socis acreditats dels Ducati Owner Club podran sol·licitar les entrades a través del seu Dealer Ducati amb preu especial.