VOGE obre el seu primer punt de venda exclusiva a Granollers

Voge es vesteix de gala per inaugurar el seu primer punt de venda exclusiu a Granollers (Barcelona) i descobreix els prototips dels que seran els propers llançaments: l’scooter SR4, la 350AC i la 300 Ral·li.

VOGE és la marca per al mercat occidental del fabricant asiàtic Loncin, que produeix anualment més de 5 milions de motors i que ven més de 3 milions de motocicletes. A més, Voge manté des del 2005 una aliança amb BMW, per a qui fabrica i desenvolupa conjuntament models i motors per a la seva gamma.

El fabricant està present a més de 55 països de tot el món, inclosos els principals mercats europeus (Itàlia, Alemanya, França, Regne Unit, Espanya, Portugal, etc). A Espanya, on en poc més de 2 anys ja compta amb més de 75 punts de venda oficials i assumeix el compromís de tenir una presència més àmplia i representativa buscant com a premissa fonamental oferir al client un excel·lent servei més proper, professional i eficaç.

És per això que, en el seu procés d’expansió i consolidació al nostre mercat, fa un pas més enllà i anuncia l’obertura del primer punt de venda exclusiu a Espanya, apostant per un espai únic on poder mostrar la seva completa i cada vegada més àmplia gamma composta per ni més ni menys que 13 models (distribuïts en les categories d’adverture, naked, scooter, clàssica i elèctrica).

Convidats, apassionats del món de la motocicleta i premsa especialitzada, es van donar cita el passat dijous 10 de març a la inauguració del nou punt de venda exclusiu VOGE, situat al Carrer del Pallars número 2, a la localitat de Granollers. El sorprenent i espectacular espai compta amb més de 400m2 dividits en dues plantes.

La primera, i més espaiosa, destinada a l’exposició de 16 motos dels diferents models de la marca asiàtica, així com al servei de mecànica ràpida que ofereix VOGE als seus clients. A la planta superior, es pot gaudir d’un ampli showroom destinat a accessoris i equipaments de moto de diferents marques.

L’esdeveniment va transcórrer en dues fases. A primera hora de la tarda, els assistents van poder gaudir provant l’extensa i variada gamma de models que ofereix VOGE fent un recorregut per la zona guiats per un road leader professional, on van comprovar les magnífiques prestacions de tots els models de l’extensa gamma.

La segona fase de la jornada ja a les pròpies instal·lacions, a mitja tarda es van congregar tots els convidats a VOGE Granollers que es van unir al campió mundial de Freestyle i col·laborador de la marca, Edgar Torronteras, per gaudir en primícia per primera vegada a Espanya dels prototips que arribaràn en un futur no llunyà a la marca ; l’espectacular i tecnològic Scooter SR4, l’atractiva 300 Ral·li que tanta expectació està generant i l’exclusiva neo-retro 350AC amb el seu nou motor bicilíndric i un refinat i original disseny, així com tots els altres models de la marca asiàtica. La vetllada va finalitzar amb un servei de còctel, sorteigs i regals i amb l’harmonia i el bon ambient que sempre regna entre els amics i els aficionats al món de les 2 rodes.

Durant les següents setmanes, es duran a terme jornadas de prova perquè qualsevol interessat que vulgui comprovar de primera mà les magnífiques prestacions i l’excel·lent maneig dels diferents models, pugui fer-ho inscrivint-se en el seu landing page de sol·licitud prova escollint model, data i hora per viure una autèntica i excitant experiència VOGE.