VOLS SER PILOT OFICIAL GASGAS PER UN DIA

GASGAS SORTEJA DE NOU CINC PACKS D’ASSISTÈNCIA GRATUÏTA PER ALS SEUS PILOTS PRIVATS A LES PROVES CLÀSSIQUES D’ENDURO.

La Bassella Race, a disputar-se del 10 al 12 de febrer de 2023, serà la primera ocasió de l’any en què els pilots privats que participen a les curses populars d’enduro al manillar de motocicletes GASGAS tindran l’oportunitat d’accedir a cinc serveis d’assistència a cursa gratuïts, tal com s’ha dut a terme aquesta temporada passada al Raid MerinGrades i el recentment celebrat Enduroc.

Com a agraïment als pilots privats que confien en les motos de la marca, en ocasió de la Bassella Race tornaràn a sortejar cinc nous packs d’assistència perquè els afortunats puguin viure la sensació de ser pilot oficial de la marca, compartint l’espai a el pàdoc amb els pilots oficials GASGAS i sense haver de preocupar-se tan sols de donar gas a fons, oblidant-se de la logística habitual d’una carrera.

El procés per participar en el sorteig d’aquests cinc packs d’assistència gratuïta no pot ser més senzill. Simplement inscriu-te a la prova amb una moto GASGAS, a la pròpia pàgina web de la Bassella Race i entraràs al sorteig automàtic d’aquests cinc serveis gratuïts d’assistència en carrera. (Vàlid només per a models 20, 21, 22 i 23)

A més, els premiats amb el sorteig rebreu també un Welcome Pack amb articles GASGAS de regal! Què comprèn el Servei GASGAS d’Assistència Gratuïta a Carrera

  • Assistència en pàdoc
  • Servei mecànic bàsic
  • Avituallament en cursa

Inscriu-te a la Bassella Race aquí