Wottan Storm-R125 Sport

El nou Storm-R125 Sport ja forma part de la gran família de models Wottan.

El model Storm-R125 Sport ja està disponible per a la seva venda amb una oferta de llançament amb un descompte de 190 € que gaudiran les primeres unitats venudes a Espanya.

MOTOR I CARACTERÍSTIQUES

Gràcies al seu motor de refrigeració líquida i culata de 4 vàlvules amb el seu robust bastidor i la resta de components com l’exclusiva forquilla invertida, el disc davanter de 260 mm. i pinça radial de 4 pistons gestionada pel sistema ABS mono-canal, és capaç de moure’s amb gran soltesa tant en els desplaçaments urbans com en carreteres revirades, proporcionant una experiència precisa i satisfactòria.

També cal destacar entre les seves característiques la roda davantera de 14”, el seu doble amortidor del darrere amb ampolla de gas independent, escapament esportiu de doble sortida i els seus continguts 160 Kg, que aconsegueixen un scooter àgil, estable i divertit.

ESTÈTICA I EQUIPAMENT

La seva estètica no passarà desapercebuda per la seva aparença esportiva d’arestes i línies angulades, doble òptica de led al frontal que ens recordarà a les motos més esportives del mercat, però alhora capaç d’oferir un alt grau de confort i comoditat gràcies a la seva natural postura de conducció i la pantalla ajustable en alçada. El Storm-R125 Sport disposa de gran capacitat de càrrega sota del seient que permet guardar dos cascos (Integral +Jet) i es complementa amb dues guanteres situades a l’escut frontal.

Podràs apreciar en el nou model un excel·lent nivell d’acabats amb algunes parts de la seva carrosseria en carboni i quedant molt ben integrats el pilot i els intermitents a la part posterior, així com els intermits davanters als retrovisors.

Parlant del seu equipament, aquest innovador model ve configurat de sèrie amb un sistema d’encesa electrònica Keyless que permet la posada en marxa i altres funcions només amb acostar-te al vehicle, gran pantalla TFT a color, presa USB i manetes de fre regulables entre d’altres.

Com podràs veure aquest model incorpora els millors components i equipament fent un salt en qualitat, tecnologia i prestacions, i està disponible en quatre colors: blanc perla, racing red, gris marengo i night blue.