Yadea

YADEA ja és aquí: 2 de novembre.

El president de YADEA Espanya, Ernesto Ko, ha anunciat la data del llançament de la primera marca de vehicles elèctrics del món al nostre país: el proper 2 de novembre tots els usuaris que ho desitgin tindran a la seva disposició la gamma de scooters elèctriques YADEA, caracteritzada pel fet de ser vehicles de desenvolupament propi, d’alta qualitat, ia preus assequibles per a tots els usuaris.

Aquest anunci arriba després de superar amb èxit cadascun dels punts del seu ambiciós pla, centrat en el servei i l’atenció al client. “El nostre compromís amb el client es posa de manifest en el moment que a l’agost vam decidir supeditar el llançament de la gamma a la disponibilitat del 100% de les peces de recanvi, bloquejat per les tensions del transport internacional que encara està condicionant els mercats” , Ko ha subratllat els cinc pilars que sustenten el model de la marca YADEA a Espanya:

Proximitat

YADEA Espanya arrenca amb la xarxa de botiga física més gran de vehicles lleugers elèctrics a Espanya. A més, és la xarxa més gran de YADEA fora d’Àsia. El punt de partida és una xarxa de 102 punts de venda i postvenda repartits per tot Espanya, principalment a Madrid, Barcelona, València i Andalusia. La major part compta amb experiència en el sector de les dues rodes, però també el formen punts de venda procedents de sectors aliens a aquest, com són l’automoció i el turisme.

Formació

Entre 2 i 3 professionals per punt de venda han passat per l’Aula YADEA Espanya des de l’estiu passat. En total, 255 professionals han rebut la formació tècnica adequada per oferir el millor assessorament i servei postvenda. La formació és una condició obligatòria per formar part de la xarxa YADEA.

Demo

YADEA Espanya ha posat a disposició dels clients a través de la seva xarxa la més gran flota ‘demo’ elèctrica de dues rodes. Més de 300 vehicles estan destinats a oferir una experiència real als usuaris, en el seu entorn urbà quotidià. És una acció inèdita al sector de les dues rodes i mostra el compromís de la marca per democratitzar la mobilitat sostenible.

Garantia

YADEA neix a Espanya amb la disponibilitat al 100% de les peces de recanvi, que a l’actual entorn de crisi de materials i tensions en el transport comercial cobra tota la seva importància. El client té la garantia que el servei postvenda és de gestió directa i immediata amb la marca ja que compta amb un servei únic al sector de repartiment de peces en 24 hores.

Seguretat

La gamma YADEA compta amb una assegurança obligatòria a tercers gratis de la companyia asseguradora Allianz, dins del compromís amb la seguretat i amb la creació de valor als usuaris.

Sobre la gamma

YADEA és el primer dinamitzador de la mobilitat urbana sostenible mundial per volum de vendes (13,9 milions d’unitats de venudes), amb més de 20 anys d’experiència per desenvolupar vehicles elèctrics amb tecnologia pròpia.

La proposta de YADEA per a Espanya està formada per 6 scooters elèctrics, dos d’ells adreçats als usuaris professionals. Tots ells tenen bateries de liti ternari NMC (Níquel, Manganès i Cobalt), caracteritzada per la seva alta densitat d’energia i elevat rendiment; de recàrrega senzilla (només es necessita endoll domèstic ‘Schuko’), amb bateries extraïbles o de càrrega a bord. Aquests són els 4 scooters dirigits als usuaris amb necessitats de mobilitat urbana:

  • T9L Plus. És la proposta de scooters YADEA més funcional i es presenta com la millor relació qualitat/preu del mercat. Equivalent a un ciclomotor (L1, velocitat màxima de 45 km/h), compta amb dues bateries del fabricant ATL, cosa que permet augmentar l’autonomia fins a 98 quilòmetres. Està disponible en gris i blau. El seu preu de venda al públic és de 2.550 euros amb assegurança gratuïta.
  • G5 Pro. YADEA proposa un segon ciclomotor per als usuaris més exigents (categoria L1, velocitat màxima de 45 km/h), amb una potència més gran que el model anterior. Està disponible en gris i negre. El seu preu de venda al públic és de 3.250 euros amb assegurança gratuïta.
  • G5 S. Constitueix la major aposta de la marca per a Espanya. Equivalent a una motocicleta, és un model molt competitiu amb un eficient motor central. El seu preu de venda al públic és 4.190 euros amb assegurança gratuïta i està disponible en negre mat, blanc i plat.
  • C1S Pro. Guanyador del premi de disseny Reddot i dissenyat per KISKA, és un model disruptiu. Destaca el motor lateral de gran potència (6.000 W). El seu preu és de 4.890 euros i es comercialitzarà en dos colors: gris i negre mat.

D’altra banda, YADEA proposa el millor scooter professional del mercat, tant en versió ciclomotor (L1e) com amb motocicleta (L3e). Tots dos compten amb doble bateria extraïble amb una base de càrrega externa de sèrie, i un disseny específic per a ús professional:

  • Y1S / Y1S Pro. La gamma professional més especialitzada del mercat. El seu preu de venda al públic és de 3.450 euros a la versió ciclomotor Y1S; i de 3.650 euros a la versió motocicleta, Y1S Pro.