Zontes D125

El scooter zontes D125 és el germà petit de l’exitós model de la marca D350.

El Zontes D125 comparteix la mateixa carrosseria que el seu germà de 349 cc, sent un scooter que entra a la categoria sport-turisme.

Disposa del mateix propulsor del M125 que destaca per oferir les millors prestacions gràcies a una potència de 14,55 CV a 8.250 rpm.

Un dels aspectes més destacats és el far davanter Osram que integra quatre focus polielipsoïdals amb una elevada intensitat lumínica.

Amb una potència de 80.000 candeles s’obté un feix de llum molt més ampli i de superior abast que qualsevol altre far.

El parabrisa retallat en to fumat és elèctric, regulable en alçada en un rang de 170 mm, amb l’accionament des de la pinya esquerra.

Darrere de l’escut frontal trobem dues guanteres, la de l’esquerra té una doble presa de corrent USB QC3.0 (càrrega ràpida) amb una potència de 18W.

Disposa del sistema PKE de clau intel·ligent per proximitat que permet l’activació del vehicle fins i tot quan la pila-botó de la clau s’hagi esgotat.

El panell d’instruments està format per una pantalla TFT, amb 4 modes diferents d’informació.

Destacant el sistema de control en temps real dels pneumàtics, l’alarma s’activa si es produeix un desinflat ràpid d’un dels pneumàtics o per sobreescalfament.

A més, el D125 es connecta amb el telèfon mòbil descarregant una APP gratuïta per als dos sistemes operatius de telefonia: Android i IOS.

El Zontes D125 arribarà als concessionaris oficials de la marca a finals del present mes de juny en tres colors diferents: blau mat, plata i negre mat amb llantes daurades.

El preu de llançament és de 3.789€ (IVA inclòs) amb dues promocions; bagul SHAD SH39 L i assegurança a tercers per un any (per a majors de 21 anys).